Corona Schermen

schermen panorama.jpg

De Freesmannen ontwerpen en maken, sinds het uitbreken van  Covid 19, spat- en kuchschermen om met u de gevolgen van de 1,5 meter samenlevingsregels voor uw bedrijfsvoering te verzachten. Onder de naam Social Distance Design ontwerpen wij oplossingen om uw bedrijf, culturele instelling of horeca onderneming coronaproof te maken zonder afbreuk te doen aan de sfeer. wij noemen dat:

Social Distance Design

 

Wij ontwerpen en maken maatwerk oplossingen in samenwerking met uw organisatie en onze partners. Wij denken graag met u mee over het optimaliseren van het ruimtegebruik in en om uw pand binnen de regels van de 1,5 meter samenleving. Speciaal voor uw organisatie ontworpen schermen die naadloos aansluiten op uw interieur en uitstraling. 

 

Standaard zijn er verschillende ontwerpen, maten en materialen beschikbaar. Een scherm kan zelfstandig op de grond staan of op een balie of bar geplaatst worden. Ook kan een scherm met behulp van een klem direct aan een tafel vast gemaakt worden. De keuze voor het juiste kuchscherm is afhankelijk van het gewenste gebruik. Hieronder vind u ons standaard assortiment

Een voorbeeld is ons Pilot project: Flexibele loges voor Cultuurhuis de Lindenberg.

Dit project dat wij in samenwerking met Cultuurhuis de Lindenberg hebben ontwikkeld, wordt gesubsidieerd door het Kickstart Cultuur fonds en zal in de komende maanden worden uitgerold. Het doel is om de bezetting van de theaterzalen, op een veilige manier, omhoog te krijgen van 30 % naar 70%. Terwijl de beleving van het theater in tact blijft. 

Ziet u ook mogelijkheden voor een soortgelijk project? neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van het idee, het ontwerp en uiteraard ook bij de uitvoering. Tevens kunnen wij ondersteuning aanbieden voor verschillende subsidie trajecten.

Standaard schermen

                                                                                                        * De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten