DE FREESMANNEN

CNC SPECIALISTEN

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
 

SERVICES

ONTWERPEN

Ontwerptekeningen maken of aanpassen zodat ze geschikt zijn voor CNC bewerking

CNC LASERSNIJDEN

Snijden en graveren met onze lasermachine

CNC FREZEN

Computergestuurd frezen en boren met onze portaalfreesmachine

 

ONS WERK

Voor onze klanten uitgevoerde projecten

 

OVER ONS

De Freesmannen bieden CNC-frees, snij en graveerservices aan. Wij graveren, snijden en frezen logo’s, prototypes, displays, meubels en signing-produkten. Hiervoor hebben wij een CNC-gestuurde portaalfreesmachine en een laser snij/graveermachine tot onze beschikking.

Een CNC-machine wordt aangestuurd door een computer en is zeer nauwkeurig. Naast het prototypen van ontwerpen en produceren van enkelstuks zijn onze CNC-frees en laser ook zeer geschikt voor de productie van kleine series.

Frezen

De portaalfrees werkt eigenlijk als een normale bovenfrees, met het verschil dat de machine computergestuurd is en dus zeer precies werkt. Het werkgebied van onze frees is 130 cm in de Y-as, 250 cm in de X-as richting (in het vlak) en kan dan 30 cm de hoogte in (de Z-as). De frees heeft een vacuumbed.

 

Wij kunnen hout en verschillende soorten kunststof frezen. Dus ook verschillende soorten plaatmateriaal frezen, zoals MDF en (berken)multiplex. In overleg zorgen wij of uzelf voor het materiaal. Afhankelijk van het materiaal en gewenste bewerking en resultaat wordt voor een frees gekozen en de machine op de juiste manier ingesteld, de toolset.

 

Lasersnijden en graveren

De cnc-lasermachine heeft een bereik van 130 x 90 cm en kan zowel snijden als graveren. Er wordt een digitale tekening of foto in geladen die op het materiaal gegraveerd wordt of uit het materiaal gesneden wordt. Dit gebeurt doormiddel van een laserstraal, een zeer geconcentreerde lichtbundel.

 

Wij kunnen onder meer hout, kunststof, leer snijden en graveren. In overleg zorgen wij of uzelf voor het materiaal. 

VIND ONS

De Freesmannen

Waaldijk 31

6677 MB Slijk Ewijk

www.defreesmannen.nl

Info@defreesmannen.nl

tel: Joost 06 24189757

      Jeroen 06 24890844

Thanks for submitting!